Type your text here

Paddle 4 life starter ud fra Nordkap i Nord Norge, d. 6 April 2015, Europas nordligste punkt, og strækker sig over 8500 km. i kajak, til Gibraltar, kun adskildt fra Nord Afrika, af et smaldt stræde ( Gibraltarstrædet).

Det bliver en kajakekspedition langs klippefyldte kyster, og smukke sandstrande.

Jeg vil medbringe alt nødvendigt udstyr i min kajak, og slå lejer langs kysten.

Jeg forventer at bruge 9 måneder på ekspeditionen, da det ikke kun drejer sig om at tilbageligge km. men også at nyde selve eventyret, og den fantastiske natur.

Jeg ved det bliver en ekstrem hård ekspedition for både krop og sind samt udstyr, men med den fantastiske natur som baggrundsbillede, er jeg sikker på det bliver et smukt og fantastisk eventyr.

Jeg kommer til at bruge mellem 6 og 12 timer i kajakken om dagen på rodagene, men der vil også blive overliggerdage, enten pågtund af vejr og vind eller ren og skær restituering.

Da jeg er langt væk fra alting specielt i Nord Norge, er det vigtigt jeg kan behandle mig selv, enten ved at give medicin eller sy (sutur) mig selv, håber dog ikke det sker, men igennem min tid som elitesoldat, her jeg erfaring på det område.

Det er også vigtigt jeg kan komunikere med personer og myndighedder gennem VHS, det kan være i en nødsituation eller for informationsindhentning.

Jeg vil bruge ekspeditionen på at samle ind til foreningen Familier med kræftramte børn.